Earth Week 20-25 mars

Ett fantastiskt rikt Earth Week, Växjös miljövecka! Uppdaterat program finns till vänster och till höger hittar du filmer från veckan.  Alla är välkomna på lördagens Earth Week Festival i Västra Esplanaden och i Växjö stadsbibliotek, men också annat intressant. Se filmen, klicka på bilden.Earth Week Festival


Fredag kl 17.00–20.00 Hofs Lifs

Omställningsverkstad & Föreläsningskavalkad

Workshop i att göra egna plånböcker av återanvända tetrakartonger, föreläsningar om omställning, Landeriet, Att orka ställa om – klimatångest, planetlust, drivkraft & acceptans. Vi bjuder på soppa!

Arrangör: Omställning Växjö, Studiefrämjandet


Earth Week-loppis på lördag

Det kommer att sättas upp lappar var loppmarknaden ska vara: i Västra Esplanadens allé utom området mellan Nygatan och Biblioteksgatan. Västra Esplanaden är avstängd mellan Nygatan och Biblioteksgatan men man kommer fram på de andra delarna med bil.

Loppisen fungerar annars som vanligt: ingen föranmälan, först till kvarn från kl 9.00, du tar med allt du behöver och plockar undan allt efteråt, senast kl 16.00. Ett bord per försäljare och minst två bord ska få plats mellan varje träd. Ingen loppis-avgift under Earth Week!

Arrangör: Växjö kommun


Byt och skapa leksaker med Retoy på lördag

Favorit i repris från förra årets Earth Week. Låt barnen ta med leksaker som de inte längre leker med och byt till roligare. Kul för både barn och miljön, och dessutom gratis. På Earth Week Festival och mässa i Växjö stadsbibliotek lördag kl 11-15.


Om Earth Week på somaliska
Om Earth Week på arabiska
Om Earth Week på engelska

Kontakt

Detta är en e-postadress