Barnkultur - Halli hallå!

Musik, teater och dans för er som är små
... fast stora får komma ändå, det är roligare när man är två!

Vårens Halli hallå! bjuder på ett brett och roligt scenkonstutbud för små barn och deras vuxna. Föreställningarna har åldersrekommendationer och begränsat antal platser. Biljetter hos BiljettCentrum 0470-416 00. Den tryckta Halli Hallå-foldern finns att hämta på biblioteken i Växjö. Foldern distribueras också till kommunens förskolor och finns för nedladdning på denna sida.

OBS! Klockslaget för föreställningen Vi lyser för varandra har blivit fel. Föreställningen ges klockan 11, den 22 april.

Höstens Halli Hallå arrangeras av Växjö kommun, Musik i Syd, Regionteatern Blekinge Kronoberg och Musica Vitae.

Evenemangskalendern

Sök även på www.vaxjo.se/evenemang för att hitta fler tips på roliga aktiviteter och arrangemang för barn. Där kan du söka på specifika datum och tidsperioder. Du kan också på ett smidigt sätt hålla koll på en massa olika barn evenemang, såväl kultur som idrott, i Växjö via en facebooksida. Välkommen att gilla sidan Halli Hallå med vänner!

För dig som är ung i Växjö – 13-25 år – finns webbsidan Växapp.se. Där kan du läsa om vad som händer i Växjö, läsa och skriva blogginlägg, chatta, ställa frågor, påverka politikerna.


Kontakta oss»
Kontaktcenter
Telefon 0470-410 00

Ansvarig förvaltning
Kultur- och fritidsförvaltningen»
Politiskt ansvar
Kultur- och fritidsnämnden»