Araby Park Arena

Välkommen till Araby Park Arena! Anläggningen är byggd för idrott och kultur och rymmer en idrottshall och en blackbox. Alla aktiviteter är gratis.


Välkommen till oss på Araby Park Arena!

På vår facebook-sida kan du läsa om många av de evenemang som händer på arenan. På facebook och här på webben kan du också se schemat för veckoaktiviteterna.


 

Araby Park Arena är en mötesplats för idrott och kultur där människor kan mötas och själva utöva aktiveter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder. Araby Park Arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby Park Arena är handikappanpassad med hiss, anpassade omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i samtliga delar.

Araby Park Arena

Blackbox

Lokalen har måtten 14 gånger 14 meter och kan användas för teater, konserter, dans och konferenser med mera. Takhöjden är 7 meter och i anslutning till lokalen finns en loge samt flera omklädningsrum. Lokalen erbjuder projektor, duk, ljud och ljus. I Blackboxen får 150 människor vistas och läktarplatser kan byggas upp och anpassas efter önskemål.

Idrottshall

Idrottshallen har måtten 40 gånger 20 meter, takhöjden är 7,5 meter. Läktarna rymmer 400 åskådare. I idrottshallen finns även möjlighet att arrangera konserter, mässor och andra mötesplatser, vid dessa tillfällen är publikkapaciteten 900. Handikapplatser finns på två delar av läktaren, totalt fem platser.

Mötesrum

Ett mindre konferens- och mötesrum för ca 10 personer finns i hallen. Rummet är utrustat med whiteboardtavla och blädderblock.


Kontakta oss»
Kontaktcenter
Telefon 0470–410 00

Ansvarig förvaltning
Kultur- och fritidsförvaltningen»
Politiskt ansvar
Kultur- och fritidsnämnden»

Arenans adress
Höstvägen 5 A
352 37 Växjö

0470- 439 39
Detta är en e-postadress

Facebook
Följ oss på facebook!

Platschef
Henrik Telehagen 
0470-410 00

Bokningsbara tider
måndag-fredag 08.00–22.00
lördag och söndag 09.00–21.00

Bokning
0470-410 00
Detta är en e-postadress

Hyror och avgifter

TD Tillgänglighetsguide

Hitta anläggningar i Växjö »

TD tillgänglighetsguiden