Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Trygg och driven chef och "spindel i nätet" till Araby park arena

Växjö kommunkoncern nysatsar nu på Araby och Araby park arena. Vi söker en driven och trygg chef som kan leda arbetet på arenan, men också vara spindeln i nätet när det gäller vårt samhällsutvecklande arbete i stadsdelen Araby.

I och runt Araby park arena finns många projekt, initiativ och intressenter som är med och utvecklar området. Detta uppdrag innebär att vara drivande och ha ett helhetsansvar för kommunkoncernens verksamheter i Araby. För detta krävs en person som har lätt att bygga nätverk och samverka, både med kommunkoncernens förvaltningar och fastighets, och bostadsbolag, men även med externa organisationer, föreningar och enskilda. Det är tillsammans vi skapar en spännande verksamhet.

Både uppdraget och området erbjuder spännande utmaningar som behöver en ledare som kan driva, följa upp, men också hantera komplexa beslutssituationer.

Din fysiska arbetsplats blir på Araby park arena som är en plats för idrott och kultur med fokus på ungdomar, men arbetsplatsen blir också Araby i stort.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning. Du är en stark ledare, med flerårig erfarenhet av chef- och ledarskap. Du har erfarenhet av ungdomsarbete och att jobba tillsammans med många olika intressenter. Du är en driven och trygg person som förmedlar tydlighet med en naturlig pondus och integritet. Du är utåtriktad, har lätt att skapa kontakter och har ett ansvarstagande och professionellt förhållningssätt. För att bli framgångsrik i tjänsten krävs att du arbetar utifrån kommunens värdegrund där jämställdhet, mångfald och delaktighet är nyckelord. Du kommunicerar på ett enkelt och smidigt sätt både internt och externt.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

  • Peter Estling, områdeschef
  • 0470-430 64
  • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

  • Fackliga företräderare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-41 000

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern har cirka 6500 anställda på åtta förvaltningar och fem bolag. Du tillhör förvaltningen arbete och välfärd som har cirka 700 anställda och du rapporterar till förvaltningschef Per Sandberg. Du har kontinuerliga operativa möten med kollegor på arbete och välfärd, utbildningsförvaltningen, kultur- och fritidsförvaltningen, fastighetsbolaget Vöfab och bostadsbolaget Växjöbostäder, där samarbeten och utvecklingsmöjligheter diskuteras och beslutas.