Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Spontanansökan till arbeten inom vård och omsorg höst 2017

Vill du arbeta med något som är viktigt på riktigt och få möjlighet att varje dag kunna göra skillnad för någon som behöver vård och omsorg? Då vill vi gärna att du skickar in en spontanansökan till oss.
Hos oss arbetar du med att ge stöd och hjälp till äldre personer eller till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med eget ansvar och möjlighet att utvecklas. Ditt jobb handlar om att göra insatser som har direkt betydelse för andra människors vardag. Du är uppskattad varje dag!
Skicka in din spontanansökan redan idag då vi rekryterar löpande när det uppstår oförutsedda behov av personal.
Tjänsterna gäller vikariat upp till 6 månader samt timvikariat. Det kan finnas chans till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har en avslutad utbildning inom omvårdnad, omsorgsassistens, pedagogik och beteendevetenskap eller utbildning till sjuksköterska. Har du inte någon av dessa utbildningar men är intresserad av att arbeta med äldre personer eller personer med olika funktionsnedsättningar är du också välkommen att söka. Vi kan då erbjuda dig en timanställning.
För att trivas och göra ett bra jobb hos oss måste du tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke. Som person är du kommunikativ, flexibel och du har en stor portion empati. Du har förmåga att bemöta varje omsorgstagare på hans/hennes nivå.
För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år, ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt goda datakunskaper.
Du arbetar med både manliga och kvinnliga omsorgstagare.
Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse. Varaktighet 3-6 månader
 • Antal platser: 10

Ansökan

Om du blir aktuell för ett vikariat inom omsorgen måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister innan du kan börja arbeta. Du behöver inte skicka utdraget tillsammans med din ansökan utan lämnar det i ett obrutet kuvert till rekryterande chef. Utdraget får vara högst sex månader gammalt och du beställer det själv från Rikspolisstyrelsen, se http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Ann-Christine Karlsson
 • Bemanningsadministratör
 • 0470-79 68 56
 • Linda Einarsson
 • Bemanningsadministratör
 • 0470-436 42

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!