Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Anläggningsarbetare till Tekniska förvaltningen

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att självständigt och i team utföra mark- och anläggningsarbeten så som grundläggning, stenläggning, schaktarbeten och rörläggning i små och stora projekt. Beredskapstjänstgöring för vinterväghållning kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom bygg- och anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Som person är du flexibel, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tycker om att jobba utomhus i en fysisk arbetsmiljö, såväl självständigt som i lag med andra. Att hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress är inga problem för dig.

Körkort B erfordras. Förarbevis för hjullastare samt C-körkort är meriterande.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.

Inom tekniska förvaltningen värdesätter vi yrkesstolthet. Vi kan jobbet!
Vi kan erbjuda dig ett varierat jobb och ett prestigelöst arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vill du vara med och bygga framtidens Växjö? Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

 • Johan Persson
 • Enhetschef anläggning
 • 0470-412 84
 • 0733687039

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med ca 7 000 anställda fördelade på 600 arbetsplatser och 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vår uppgift är att leverera god grundservice och kundnytta som skapar värde för de vi är till för, våra kommuninvånare, företagare och kunder.

Tillsammans skapar vi en attraktiv kommun där man vill bo, utvecklas och driva företag. Som anställd i Växjö kommunkoncern tar du tillvara på individers olikheter, möter medarbetare och invånare med respekt och jobbar för att skapa en hållbar framtid.

Tekniska förvaltningen ansvarar för att planera, bygga och förvalta kommunens gator, vägar, trafik, parker, naturvård, skogar, renhållning, avfallsanläggningar, försörjning med vatten och avlopp samt sjöreglering och vattenkraftverk.

Växjö kommun växer och med det ökar behovet av att underhålla, utveckla och bygga nya anläggningar som är nödvändiga för att samhället ska fungera nu och på lång sikt. Satsningar som ställer höga krav på kompetens inom mark och väg-, vatten- och avlopps- samt anläggningsarbeten.
För att kunna tillmötesgå dagens och morgondagens efterfrågan behöver vi förstärka vårt anläggningsteam och söker nu två anläggningsarbetare till tekniska förvaltningens produktionsavdelning. Du kommer att ingå i avdelningens anläggningsenhet som idag består av 16 anställda.