Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Badvakt Lammhultsbadet

Som badvakt har du ansvar för tillsyn och kontroll av badet. Badvaktens uppdrag är att förutse och förebygga risker inom badområdet, samt varna besökare om risk för olycka eller tillbud uppstår. I uppdraget ingår att undsätta nödställda inom badområdet samt om nödvändigt genomföra livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänsten.

Övriga uppgifter är enklare omplåstring, information till badgästerna, samt att övervaka att besökare följer gällande ordningsföreskrifter.

Besökaren ska känna sig trygg och trivas på badplatsen.

Städning och hålla rent inom området och runt bassängerna ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Som badvakt har du dokumenterad utbildning inom SLS utbildning poollivräddare eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har dokumenterade kunskaper inom HLR.

Du är serviceinriktad och har ett gott kundbemötande. Det är viktigt att du är trygg i din roll som badvakt då det är ensamarbete.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Timavlönad
  • Tillträde: Tillträde 2016-06-17.
  • Tidsbegränsat till: 2016-08-21
  • Antal platser: 2

Ansökan

Kontaktperson(er)

  • Peter Bengtsson
  • Platschef Arenaservice
  • 0470-412 29
  • Detta är en e-postadress

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av nio förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter alla med respekt.

Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar för att utveckla kultur- och fritidsfrågor i Växjö kommun. Förvaltningens uppdrag är att säkerställa att behovet av idrotts- och kulturverksamhet tillgodoses i det växande Växjö, och att medborgarnas delaktighet i kultur- och fritidslivet ökar. Tillgängligheten till idrotts- och kulturutbudet i kommunen ska vara en rättighet för alla.

Som arbetsgivare arbetar kultur- och fritidsförvaltningen för att organisation och ledarskap ska vara tydligt och främja ett gott arbetsklimat. Här får varje medarbetare synas och utvecklas. Vi anser att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten i våra verksamheter. När du arbetar på kultur- och fritidsförvaltningen jobbar du med att utveckla en meningsfull fritid för medborgarna.

Lammhultsbadet är ett utebad som är öppet sommartid.