Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Ljungfälleskolan söker lärare till åk 3 och lärare till åk 4

Vi söker två lärare för undervisning i svenska/SO eller matematik/NO. Den ena tjänsten innebär undervisning i årskurs 3 och den andra tjänsten i årskurs 4. Undervisning sker enligt gällande styrdokument.

Vi arbetar utifrån en helhetssyn av eleverna som innebär att personal följer sin elevgrupp under minst två år. I arbetet ingår även föräldrakontakter och pedagogisk dokumentation. Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med andra lärare och fritidspedagoger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik/NO eller svenska/SO. Vi ser gärna att du har en bred årskurs- och ämnesbehörighet samt att du har tidigare erfarenhet av arbete som lärare.

God IT-kunskap krävs då dokumentation sker via dator och Ipad.

Du är flexibel, lyhörd och kreativ.
Det är viktigt att du delar vår värdegrund.

I denna rekrytering kommer vi att arbeta med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i din ansökan om du är intresserad av tjänsten med undervisning i åk 3 eller tjänsten med undervisning i åk 4.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 2

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Malin Hagelberg
  • Rektor Ljungfälleskolan
  • 0470-418 56

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Ljungfälleskolan tillhör utbildningsförvaltningen i Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Ljungfälleskolan och Ljungfälle grundsärskola ligger i stadsdelen Teleborg i Växjö. Vi är en F-6 skola och särskola från åk 1-9. Det går ca 380 elever på skolan.
Ljungfälleskolan är en skola för alla. Vi har förskoleklass, grundskola åk 1-6, fritidsverksamhet och ett nära samarbete med vår grundsärskola. Vår slogan är ” Jag kan, Jag vill, Jag vågar”.

Vi är en skola med välutbildade och erfarna pedagoger. Värdegrundsbegreppen Trygghet,
Ansvar, Respekt, Glädje, Vänskap, Kunskap och Samarbete är viktiga ledord för både vuxna och barn på vår skola.
Vi strävar efter en kontinuitet och trygghet för eleverna genom att de möter samma vuxna i sitt arbetslag under hela dagen, i förskoleklass, i skolan och på fritidshemmet.

Vi är mycket stolta över vår miljö, in- och utvändigt. Vi har ljusa klassrum med grupprum och rymliga studiehallar. Vår skolgård är stor och erbjuder eleverna variation i leken. Våra uppskattade rastfaddrar besöker skolan var dag och är ute med eleverna tillsammans med övrig personal.

Vi har ett nära samarbete med den närliggande Teleborg Centrumskolan som är vår hänvisningsskola när eleverna slutar åk 6.

Mer information om vår verksamhet hittar du på http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/