Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Kommunvägledare

På kontaktcenter, årets arbetsplats 2016, svarar vi på frågor från kommunens invånare, besökare, företagare och organisationer som kommer in via telefon, e-post, e-tjänst, sociala medier eller besök. Då några av våra medarbetare är på väg mot nya utmaningar söker vi nu nya kollegor.

Som kommunvägledare bidrar du till att kommunens invånare får bästa tänkbara service. Det innebär att du informerar, svarar på frågor och ger råd utifrån invånarnas behov. Ditt främsta arbetsverktyg är telefon och dator och vi arbetar i flera olika verksamhetssystem. Kontaktcenter har ett spännande uppdrag där vi arbetar tillsammans med kommunens förvaltningar och bolag för att utveckla invånarservicen.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss ska du vara en serviceinriktad person som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Då vi jobbar i en verksamhet som är i ständig förändring ser vi att du är en person som kan arbeta i högt tempo och kan arbeta fokuserat med många frågor samtidigt. Du är flexibel och har lätt för att prioritera bland olika arbetsuppgifter och tar till dig ny kunskap och omsätter den i praktiken. Hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta mot uppsatta mål, då vi arbetar med måluppföljning på både grupp och individnivå. Du behöver vara tydlig och pedagogisk i din kommunikation både muntligt och skriftlig och alltid ha ett trevligt bemötande. Du är en person som är nyfiken och tar egna initiativ för att utveckla vår verksamhet.

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning och som lägst fullgjord gymnasieutbildning. Det är meriterande med tidigare erfarenheter från kundservice och från kommunal verksamhet. Därtill är du bra på att prata och skriva svenska och engelska. Fler språk är ett plus. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde 1 oktober 2017 eller enligt överenskommelse. Varaktighet ca 1 år med möjlighet till förlängning.
 • Antal platser: 2

Ansökan

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering och bedömning av inkomna ansökningar.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt, skicka din ansökan till
Växjö kommun
Personalkontoret
Berit Nodmar
Box 1222
351 12 Växjö

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Kontaktperson(er)

 • Jessica Ulfsax-Jonasson
 • teamledare
 • 0470-414 01
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00