Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Kock till måltidsorganisationen

Vi söker kock till ett av våra äldreomsorgskök på 75-100 %. Köket är ett tillagningskök som tillagar måltider både till skola och äldreomsorg.

Som kock arbetar du med matlagning inklusive specialkoster, portionsberäkning, egenkontroll, dokumentation och övrigt förekommande uppgifter i köket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock genom hotell och restaurangprogrammet eller har liknande utbildning som vi bedömer likvärdigt.

Vi önskar även att du uppfyller dessa punkter:
- har god samarbets- och organisationsförmåga samt en väl utvecklad servicekänsla
- har ett stort intresse för matlagning och utveckling av hela måltidsupplevelsen
- har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
- har god datorvana
- har erfarenhet av arbetsledning

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Tillträde: Tillträde 2017-08-21 eller enligt överenskommelse.
 • Tidsbegränsat till: 2018-08-20
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering och bedömning av inkomna ansökningar.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt, skicka din ansökan till
Växjö kommun
Måltidsorganisationen
Sofia Herbertsson
Box 1222
351 12 Växjö

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Kontaktperson(er)

 • Sofia Herbertsson
 • Enhetschef
 • 0470-41309
 • Ann-Louise Gustavsson
 • Enhetschef
 • 0470-79 61 97

Fackliga företrädare

 • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både invånare och medarbetare med respekt.

Måltidorganisationen ansvarar för måltider inom förskola, skola och omsorgen. I organisationen arbetar ca 280 medarbetare som kock eller måltidsbiträde med placering i något av de ca. 100 köken. Totalt lagas drygt 22 000 portioner dagligen. Köken består av tillagningskök, mottagningskök och serveringskök där man i vissa verksamheter arbetar ensam.

Verksamheten strävar efter att kunna servera den miljömässigt bästa maten i en rik och trivsam miljö där människor och kulturer möts. Måltiden ska vara en helhetsupplevelse som berikar barnens, elevernas och omsorgstagarnas vardag. Maten ska hålla hög kvalitet, vara näringsriktig och hälsofrämjande.