Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Lärare i årskurs 4-6 till Öjaby skola

Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 6 tillsammans med ytterligare en lärare i en parallellklass. Ni samverkar och växlar mellan klasserna utifrån kompetens och behörighet för att tillsammans utveckla och utmana eleverna mot de nationella målen. Du samverkar nära med andra lärare i årskurserna 4-6 som bildar ett av arbetslagen på skolan. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera den enskilda undervisningen och medverka till att förbättra den gemensamma verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4-6, gärna i engelska, svenska och SO. Erfarenhet av IKT är meriterande då eleverna i årskursen har egna Ipad’s. Du är också väl insatt i skolans styrdokument LGR 11 och kan omsätta dem i praktiken. Det är önskvärt att du även har erfarenhet av undervisning.

Du har en positiv elevsyn och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är tydlig i din ledarroll och van att arbeta strukturerat. Du har ett flexibelt och professionellt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, är öppen för kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till skolutveckling både av dig själv och verksamheten. Vi värdesätter även att du är social och har lätt för att skapa relationer till elever, föräldrar och kollegor.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Anna Karlsson
  • Rektor: Öjaby, Öhr
  • 0470-796001

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Öjaby skola tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 16 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Öjaby skola är en F-6 skolan med ca 280 elever och 40 personal som är organiserade i olika arbetslag beroende på verksamhet och ålder. Öjaby skola är idylliskt belägen intill Helgasjöns sydvästra strand, och har nära till skog och natur – något som utnyttjas i den dagliga undervisningen och i fritidshemsverksamheten.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/