Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Produktionsingenjör

Produktionsavdelningen är uppdelad i sex verksamheter varav gatuenheten ansvarar för underhåll av kommunens gator, torg, gång och cykelvägar. Enheten har en liten styrka med egen personal och jobbar med en stor andel ramavtalsleverantörer. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med asfaltsunderhåll, gaturenhållning och vinterväghållning där du arbetsleder egen personal, avropar och följer upp avtal och medverkar vid upphandlingar. Uppgiften består företrädesvis i att jobba med drift- och underhåll men du är delaktig i hela byggprocessen med erfarenhetsåterföring, uppföljning och verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Du är utbildad ingenjör på minst högskolenivå eller har annan utbildning som kan bedömas likvärdigt. Det är önskvärt om du har några års erfarenhet från anläggning, byggnation eller liknande produktion. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i arbetsledande ställning. Tjänsten innebär samordning mellan olika intressenter vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt. Som person är du öppen, glad och kreativ. Du tycker om att arbeta med andra människor och har ett flexibelt förhållningssätt. Tjänsten kräver körkort B.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete med goda karriärmöjligheter samt möjlighet att vara med och leda och utveckla expansiva Växjö, en framgångsrik kommun. Växjö erbjuder dig en stor kommuns resurser med snabba beslutsvägar där välfungerande nätverk internt och externt skapar effektivitet och resultat.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

  • Fredrik Ivarsson
  • Avdelningschef
  • 0470-412 85

Fackliga företrädare

  • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommun är Europas grönaste stad, vilket innebär att det hållbara samhället är en självklarhet för oss. Det vi på tekniska förvaltningen arbetar med har betydelse för alla medborgare i Växjö kommun. Vårt ansvarsområde omfattar utveckling, planering och produktion samt underhåll och skötsel av naturområden, parker, gator, trafik, avfallshantering och VA-ledningssystem.

Vår expansion fortsätter och det går bra för Växjö kommun. Ett gott företagsklimat, ett differentierat näringsliv och attraktivt universitet borgar för en positiv utveckling som gör Växjö till ett stabilt regioncentrum. Växjö har en stadig befolkningstillväxt och en omfattande nyproduktion av såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Nyproduktion av bostäder tillhör de största i landet i förhållande till invånarantalet. Produktionsavdelningen ansvarar för kommunens anläggningsarbeten, gatuunderhåll, parkunderhåll och skog samt VA-nät. Vidare ansvarar man för kommunens verkstad samt materialförråd. Till Tekniska förvaltningens produktionsavdelning söker vi en Produktionsingenjör som kommer att ingå i avdelningens gatuenhet.