Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Enhetschef till avdelningen för sjuksköterskor

I omsorgsförvaltningens sjuksköterskeorganisation arbetar ca 130 sjuksköterskor. Vi är tre enhetschefer, en avdelningschef och en verksamhetsutvecklare.
Vi strävar efter att vara en enhetlig sjuksköterskeorganisation med ett gemensamt synsätt.

Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. Vi vill att ditt ledarskap ska stimulera till förnyelse, flexibilitet och kvalitetstänkande utifrån ett patientperspektiv.

I arbetet som enhetschef är det du som leder och styr verksamheten mot omsorgsförvaltningens mål. Du ansvarar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. En viktig del i arbetet är att bidra till goda relationer med andra aktörer runt omsorgstagaren, såväl inom som utanför vår förvaltning.

Enhetschefer tillsammans med administrativt stöd har sitt kontor på Sandvägen i Sandsbro.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en sjuksköterskeutbildning, gärna distriktssköterska, och har ledarskapserfarenhet. Ledarskapsutbildning är meriterande.

Sjuksköterskeorganisationen jobbar ständigt med förbättringsarbete därför ser vi gärna att du har erfarenhet av organisationsutveckling. Vi ser det som viktigt att du är en engagerad, tydlig och målorienterad person. Du har ett helhetstänk, god samarbetsförmåga och kan få såväl individ som grupp att växa och sträva mot samma mål.

Körkort är ett krav liksom att du har goda svenska kunskaper i både tal och skrift .

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Louise Bertilsson
  • Avdelningschef
  • 0470-79 67 68, mobil 0702-83 50 88

Fackliga företrädare

  • Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsenVäxjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!