Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Sommarjobba som undersköterska med utökad delegering, avd. sjuksköterskor

Är du sugen på att arbeta som undersköterska med utökad delegering i sjuksköterskeorganisationen under dina studier??
Nu har du som gått ut termin 4 eller 5 på sjuksköterskeprogrammet möjlighet att sommarjobba som undersköterska med utökad delegering hos oss på omsorgsförvaltningen.
Anställning betyder att du får en anställning som undersköterska med utökat ansvar och arbetar i sjuksköterskeorganisationen med våra sjuksköterskor. Arbetsuppgifter du kan få arbeta med är bland annat omvårdnad, omläggning, medicinhantering, provtagning, dokumentation och uppföljningar.
Arbetstiderna ligger dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

För att du ska vara aktuell till tjänsterna måste du ha gått ut termin 4 eller 5 på sjuksköterskeprogrammet.

Vi tror att du som söker är lyhörd och tar tillfället i akt att få varva dina kunskaper från din utbildning med det verkliga arbetslivet för att få erfarenhet som du sedan har nytta utav i din utbildning samt efter din examen.

Som person tror vi att du är flexibel, engagerad och målmedveten samt gillar samarbetet med kollegor för att på bästa sätt hjälpa och stötta omsorgstagarna.

Välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 10

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Malin Kyander
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Johan Dahl
  • Enhetschef
  • 0470-79 67 74

Fackliga företrädare

  • Vårdförbundet
  • 0470-76 24 30

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.