Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Behandlingsassistenter till ungdomsbasen

Som behandlingsassistent på ungdomsbasen arbetar du med motiverande behandlingsinsatser både i öppenvård innan klienten flyttar in på boendet samt i boendet. Behandlingen på boendet är individanpassad men sker även i grupp. Du arbetar behandlingsinriktat både i vardagssamtal och i enskilda strukturerade samtal.
Du arbetar i nära samarbete med avdelningens övriga medarbetare samt andra myndigheter för att kunna erbjuda en helhetslösning för den enskilde individen.

Boendet omfattar 11 platser med personal dygnet runt. Som anställd får man ta del av internutbildningar för ökad kompetensutveckling.
Du kommer att ha schemalagd arbetstid vilket inkluderar helg- och kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller är utbildad behandlingspedagog samt har erfarenhet från missbruks- och behandlingsarbete. Vidareutbildning inom behandlingsområdet och KBT är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga och god förmåga att möta människor i utsatta situationer. Du har ett analytiskt tänkande, är flexibel i arbetsmetoder och arbetssätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.
  • Antal platser: 2

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

  • Susanna Jonsson
  • Enhetschef Ungdomsbasen
  • 0470-73 46 26

Fackliga företrädare

  • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över
6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, stöd till personer med funktionsnedsättning, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning.

Ungdomsbasen är ett behandlingsboende och vänder sig främst till personer yngre än 30 år med missbruksproblematik. Ungdomsbasen erbjuder återfallsprevention samt HAP (Haschavvänjningsprogrammet).