Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Lärare i fordonsmekanik- personbil eller lastbilar och mobila maskiner

Vi söker nu en ny lärare i fordonsmekanik med inriktning personbil alternativt inriktning lastbilar och mobila maskiner. Du kommer att undervisa i gymnasiekurser inom ämnesgruppen fordonsmekanik.

Undervisningen kommer, beroende på din kompetens, att ske i alla tre årskurserna.

Du kommer att tillhöra ett arbetslag av bestående av 6 lärare i fordonsmekanik. Tjänsten utlyses med anledning av en pensionsavgång och under perioden fram till 171015 kommer den som erhåller tjänsten att arbeta parallellt med nuvarande tjänsteinnehavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som goda kunskaper i fordonsmekanik. Vi ser positivt på om du har yrkeslärarexamen och/eller tidigare erfarenhet av undervisning.

Som person är du lösningsorienterad, kan arbeta i team och har förmåga att förmedla ditt kunnande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde så snart som möjligt.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

I vår verksamhet måste du enligt lag (2010:800) visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)”.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Martin Wikerstål
  • Rektor
  • 070-918 61 54

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Kungsmadskolan tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 16 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Kungsmadskolan har cirka 1 250 elever inom gymnasieprogrammen BA, FT, HA, RL, HV, HT, ES, SA samt Språkintroduktion för nyanlända. Skolan innefattar dessutom de 4-åriga programmen.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/kungsmad