Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Utredningstekniker VA

Arbetet består i att utföra såväl planerade som akuta utredningar och undersökningar rörande ledningsnätens funktion och status. Du kommer att vara en resurs för både drift och underhåll av de befintliga näten som för planering och byggande av nya nät i vår stadigt växande kommun. Du kommer att arbeta mycket på fältet varför du måste tycka om praktiskt arbete och gilla att arbeta i grupp samt vara öppen för att utveckla arbetsmetoder och system för inhämtning av data och kunskap om ledningsnäten. Vi jobbar med digitala hjälpmedel och har egen utrustning för mätningar och filmningar i ledningsnäten.
Vi är en liten organisation där arbetet präglas av nytänkande och framåtanda. Vi förväntar att du tar eget ansvar med att planera och utveckla arbetet framåt.

Kvalifikationer

Vi söker en utredningstekniker med kunskap om ledningsnät. Erfarenhet från undersökningsarbete som TV-inspektion av VA-ledningar är meriterande.

Som person har du lätt att knyta nya kontakter och kommunicera med andra. Du arbetar på ett systematiskt sätt och kan göra bedömningar och dra slutsatser av insamlat material. Du har god datorvana och är öppen för att lära dig nya digitala hjälpmedel. B-körkort erfordras. C-körkort är meriterande.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och etnicitet.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Mats Fridlund
  • Enhetschef
  • 0470-412 68

Fackliga företrädare

  • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Tekniska förvaltningen, VA-avdelningen sköter och utvecklar vatten- och avloppsförsörjningen i Växjö- Europas grönaste stad med över 85 000 invånare. Kommunen växer och här finns en spännande kombination av småstadsidyll, universitetsstad och nöjesmetropol. Det finns en stark miljötradition att värna och fortsätta utveckla och vatten har en alldeles särskild plats i Växjös hjärta. Här kan du leva gott med minimal miljöpåverkan.

VA-avdelningen söker nu en utredningstekniker, för att arbeta med utredningar på ledningsnäten – ren-, spill- och dagvatten – med tillhörande anläggningar.