Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Undersköterska Natt till Hagalund

Vi på Hagalund särskilt boende behöver just nu utöka vårt härliga nattgäng och söker därför nya medarbetare till längre vikariat. På natten arbetar vi främst med att bistå omsorgstagarna med personlig omvårdnad och tillsyn, vi svarar på larm, serverar nattmål vid behov samt utför delegerade hälso-och sjukvårdsuppgifter.
Vid nattarbete är det viktigt att du är trygg och lugn som person. Du måste trivas med att arbeta mycket självständigt, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegor.
Vi rekryterar löpande, välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig med godkänd omvårdnadsutbildning. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är en merit.
Som person vill vi att du är lugn och stresstålig och visar ett stort engagemang för våra omsorgstagare och verksamhet. Du måste kunna dokumentera i vårt verksamhetssystem Procapita enligt socialtjänstens riktlinjer för social dokumentation. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Tillträde: Du måste kunna tillträda senast 2017-06-01. Varaktighet: 6 månader eller längre.
  • Antal platser: 6

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Jenny Gustafsson
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Mattias Olsson
  • Enhetschef
  • 0470-438 21

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.