Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Ekonomichef till omsorgsförvaltningen

Som chef för omsorgsförvaltningens ekonomiavdelning kommer du att leda förvaltningens strategiska ekonomiprocesser och ha det övergripande ansvaret för budget, bokslut och uppföljningar. Du kommer att arbeta både strategiskt och se till helheten, samtidigt som du behöver förstå verksamhetens behov för att driva ekonomifunktionen framåt. Du ansvarar för de ekonomiska processerna och tillsammans med avdelningens medarbetare vidareutvecklar du formerna för ekonomistyrning, redovisning och internkontroll.

Du har förmågan att organisera avdelningens arbete, delegera och tillvarata allas potential och på så sätt säkerställa en hög leverans inom avdelningens ansvarsområden. Avdelningen har idag 14 medarbetare.

Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till förvaltningschefen. Tjänsten innebär även samverkan och nätverkande, både inom och utanför förvaltningen och du kommer att företräda omsorgsförvaltningen i olika sammanhang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomiområdet och har flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i ledande befattning på såväl strategisk som operativ nivå. Chefserfarenhet samt erfarenhet av att leda och driva ekonomi- och administrationsprocesser är viktigt.

Som person är du handlingskraftig, en god organisatör och utvecklingsinriktad. Du har en välutvecklad analytisk förmåga och tänker strategiskt. Det är också viktigt att du är en god kommunikatör som på ett lyhört och pedagogiskt sätt stöttar verksamheten i ekonomiska frågor. Vi söker en person med intresse för effektivisering och utveckling av de ekonomiska processerna.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Ann-Christin Norlander
  • Förvaltningschef
  • 0470-43001

Fackliga företrädare

  • Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00