Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Utbildningsförvaltningen söker timvikarier till förskola och skola 2017

Växjö kommun växer och vi söker fler engagerade timvikarier. Vi har behov av dig som vill arbeta som vikarie inom förskola och skola.
Vi förmedlar inte sommarvikariat.

Vikariatens längd kan variera från vecka till vecka och beroende på tidpunkt under året eftersom det styrs av behovet i våra verksamheter. Vikariaten kan vara allt från ett par timmar upp till två veckor i en sammanhängande period. Som vikarie ska du med kort varsel kunna ta arbete på olika arbetsplatser inom Växjö kommun. Vi förutsätter att du har möjlighet att arbeta minst 50 % som timvikarie, undantaget är om du studerar.

När vi har mottagit din ansökan kommer du få en bekräftelse per mail. Urval sker löpande och blir det aktuellt kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du kallas till intervju är det viktigt att du tar med dig slutbetyg, examensbevis, tjänstgöringsintyg och referenser.

I vår verksamhet måste du visa upp två olika utdrag från belastningsregistret innan du kan anställas. Registerutdragen ska lämnas i obrutna kuvert.
De utdrag som du ska beställa är:
•Skola eller barnomsorg (442.5)
•Belastningsregister 9§ (442.3) 1 st lagen

Du beställer via följande länk: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Obs! - det tar cirka två veckor att få utdragen, så beställ i god tid.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har behörig utbildning men även du som läser pedagogisk utbildning eller har erfarenhet och intresse för vår verksamhet välkommen att söka till oss.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och ett trevligt bemötande, är flexibel och ansvarsfull och trivs med att träffa nya personer. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga eftersom du kommer att komma i kontakt med personal och vårdnadshavare. Du har goda kunskaper i det svenska språket för att kunna ge och ta emot instruktioner i arbetet.

Vi ser att du har en genomgången gymnasieutbildning eller en utbildning som vi bedömer som likvärdig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du som vikarie är en god företrädare för Växjö kommun.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Timavlönad
  • Antal platser: 50

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Vikarieförmedlingen
  • Utbildningsförvaltningen
  • 0470-410 00
  • Detta är en e-postadress

Mer om arbetsplatsen

Vikarieförmedlingen tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/Vikarie-skola-och-forskola1/