Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Norregårdskolan söker lärare i franska

Arbetet som lärare innebär att planera, undervisa och bedöma elever. I tjänsten ingår också att vara mentor för en grupp elever. Du tycker det är viktigt att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.
På Norregårdskolan arbetar vi helt inkluderande, vilket innebär att huvuddelen av stödet ges inom klassens ram med två lärare i klassen i vissa ämnen. Vi prioriterar då svenska, matematik och engelska, men även andra ämnen kan bli aktuella i klasser med stora resursbehov.

Vi söker nu en lärare i franska. Vi erbjuder en tjänst på 50%. Om undervisning i franska går att kombinera med undervisning i andra ämnen kan vi erbjuda en högre sysselsättningsgrad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i franska för undervisning i årskurs 6-9. ´

Du arbetar från ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Välkommen med din ansökan. Vi kommer att arbeta med löpande rekrytering så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Tillträde 20170109
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Tjänsten som förstelärare tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut

Kontaktperson(er)

  • Mats Wahlsten
  • Rektor Norregårdsskolan, frågor för åk. 9
  • 0470-418 64

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Norregårdskolan tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 16 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Norregårdskolan är en 7-9-skola med 530 elever i norra delen av Växjö tätort. På skolan finns också en förberedelseklass. Skolan är nyrenoverad och har fina lokaler.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/