Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Undersköterskor till Solgården i Gemla

Solgården särskilt boende ligger i en vacker och naturskön miljö i Gemla. Vi har 29 lägenheter fördelat i 3 flyglar. Det finns även en trevlig innergård med asfalterade promenadgångar där man kan följa årstidernas växlingar.
Vi söker nu dig som är undersköterska och som vill jobba i ett härligt gäng på Solgården. Arbetsuppgifterna består utav att hjälpa omsorgstagarna med omvårdnad, personlig hygien, dusch, städ, promenader, social samvaro, förflyttningar etc. Vi verkställer även delegerade arbetsuppgifter ifrån sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast.
Du kommer att arbeta som kontaktman och skapa god kontakt med anhöriga. Vi arbetar dagligen i verksamhetssystemet Procapita och du bör därmed kunna dokumentera enligt socialtjänstens riktlinjer för social dokumentation.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för en tjänst hos oss krävs att du har en godkänd utbildning från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper. Det är viktigt att du är stresstålig och har en god samarbetsförmåga. Vi vill också att du är flexibel, glad och positiv.
Båda tjänsterna är tillsvidare.
Vi arbetar med något som heter årsarbetstid vilket gör att alla tillsvidaretjänster har sysselsättning 100 %. Om du önskar arbeta mindre kan du vid två tillfällen per år ansöka om partiell tjänstledighet för den tid du vill gå ner för att få din önskade sysselsättningsgrad.
Vårt heltidsmått för 100% sysselsättningsgrad är 37 h.
Vi arbetar även med timmar till förfogande som är en del i årsarbetstidsavtalet. Det betyder att 1,5 h/vecka (ca 6h/mån) har du själv möjlighet att placera ut din arbetstid. För att bli aktuell för en tjänst hos oss krävs att du har en godkänd utbildning från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper. Det är viktigt att du är stresstålig och har en god samarbetsförmåga. Vi vill också att du är flexibel, glad och positiv.
Båda tjänsterna är tillsvidare.
Vi arbetar med något som heter årsarbetstid vilket gör att alla tillsvidaretjänster har sysselsättning 100 %. Om du önskar arbeta mindre kan du vid två tillfällen per år ansöka om partiell tjänstledighet för den tid du vill gå ner för att få din önskade sysselsättningsgrad.
Vårt heltidsmått för 100% sysselsättningsgrad är 37 h.
Vi arbetar även med timmar till förfogande som är en del i årsarbetstidsavtalet. Det betyder att 1,5 h/vecka (ca 6h/mån) har du själv möjlighet att placera ut din arbetstid.
Varje år har vi ett friskvårdsbidrag som man som tillsvidareanställd har möjlighet att utnyttja.
Hoppas av vi hör av just dig, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 2

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Malin Kyander
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Selmon Rama
  • Enhetschef
  • 0470-73 47 20

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.