Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Kock till Norregårdskolan

Vi söker kock till Norregårdskolans kök på 85 %. Köket på Norregårdskolan är ett tillagningskök som tillagar ca 800 portioner dagligen, 550 elever äter på Norregård och ca 250 portioner skickas till serveringskök.
Som kock på Norregård arbetar du med matlagning inklusive specialkoster, portionsberäkning, beställnings- och inköpsansvar , egenkontroll, dokumentation samt övriga förekommande uppgifter i köket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock genom hotell och restaurangprogrammet eller har liknande utbildning som vi bedömer likvärdigt.
Du som söker
- har några års erfarenhet av arbete i kök, gärna storkök och kunskap om ovanstående arbetsuppgifter
- har god samarbets- och organisationsförmåga samt en väl utvecklad servicekänsla
- har ett stort intresse för matlagning och utveckling av hela måltidsupplevelsen.
- har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
- har god datorvana.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Vi ber dig att söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering och bedömning av inkomna ansökningar.

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare.

Kontaktperson(er)

  • Anders Rodin
  • Enhetschef
  • 0470-41772

Fackliga företrädare

  • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både invånare och medarbetare med respekt.

Måltidsenheten ansvarar för måltider inom förskola, skola och omsorgen. I organisationen arbetar ca 280 medarbetare som kock eller måltidsbiträde med placering i något av de ca. 100 köken. Totalt lagas drygt 21000 portioner dagligen. Köken består av tillagningskök, mottagningskök och serveringskök där man i vissa verksamheter arbetar ensam.

Verksamheten strävar efter att kunna servera den miljömässigt bästa maten i en rik och trivsam miljö där människor och kulturer möts. Måltiden ska vara en helhetsupplevelse som berikar barnens, elevernas och omsorgstagarnas vardag. Maten ska hålla hög kvalitet, vara näringsriktig och hälsofrämjande.