Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Skolsköterska till Norregårdskolan

Som skolsköterska inom utbildningsförvaltningen ingår du i ett elevhälsoteam och är ett stöd för enskilda elever och vårdnadshavare. Du arbetar förebyggande och hälsofrämjande för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Bland annat arbetar du med hälsosamtal och hälsokontroller genom den årscykel som reglerar skolsköterskors medicinska arbete.

Samverkan med övriga personalgrupper på skolan är också viktig i frågor som bland annat rör elevernas närmiljö och skolans värdegrund. Du arbetar även med gemensamma frågor för skolsköterskor tillsammans med kollegor i närhetsområdet för att utveckla och driva det hälsofrämjande arbetet på skolorna.

Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Du har tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska och gärna som skolsköterska.

Du har förmågan att kommunicera med elever, vårdnadshavare och andra vuxna på skolan på ett bra sätt och därigenom skapa goda relationer. Du har ett genuint intresse för ditt yrkesområde och har intresse för kurativt arbete. Du har även erfarenhet av databaserad journalföring. För att lyckas i din yrkesroll behöver du även vara lösningsfokuserad, flexibel och strukturerad.

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: 20171009 eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Mats Wahlsten
  • Rektor Norregårdskolan
  • 0470-41862

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen!
Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/