Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Engagerade undersköterskor till Bemanningspoolen

Är det dags för en utmaning? Vi behöver bli fler poolare och söker nu en tillsvidareanställd och tre till längre vikariat. När du jobbar i Bemanningspoolen så har du stor frihet att själv planera ditt schema men också ansvar för att få in de timmarna du behöver. Du kommer att få många arbetsplatser och många kollegor. En del träffar du ofta, andra sällan. Du måste vara trygg i dig själv och i dina arbetsuppgifter. Du behöver vara lite tuff men behöver samtidigt kunna smälta in och anpassa dig efter olika förutsättningar.
Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen i hemvård och särskilt boende. Eftersom du kommer att arbeta i en poolorganisation så kommer du ha flera olika arbetsplatser. Du lägger ditt schema själv och måste kunna arbeta självständigt.
Låter det som att det skulle passa dig? Jag ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Du ska ha godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Arbetet kräver en stor flexibilitet och att kunna jobba självständigt. Det ställs krav på att själv finna den information som behövs för att kunna utföra arbetet. I arbetet träffar du många olika omsorgstagare och personal eftersom du arbetar i en poolorganisation. Därför är det viktigt med ett professionellt bemötande mot både omsorgstagare och kollegor då det är viktigt att smälta in i arbetsgrupperna och inte föra vidare information från andra arbetsplatser.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Antal platser: 4

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Malin Kyander
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Madelaine Tedborg
  • Enhetschef
  • 0470-79 68 47

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!