Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Undersköterska Lassaskogs hemvård

En av våra medarbetare ska vara föräldraledig och vi söker därför en undersköterska till Lassaskogs hemvård på ett vikariat minst till och med 180228, med goda möjligheter till förlängning. Vi söker dig som arbetar med professionalitet och är engagerad i din roll som både undersköterska och kontaktman.
I arbetsuppgifterna ingår förutom service-, vård- och omvårdnadsarbete även att:
Arbeta enligt beslut från såväl biståndshandläggare som sjuksköterska.
Arbeta efter de mål som är uppsatta enligt omsorgsnämnden.
Dokumentera i omsorgstagares SoL- samt HSL-journal.
Upprätta och följa upp omsorgstagares genomförandeplaner.
Vara med och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flera års erfarenhet. Det är viktigt att du är flexibel och självständig samt har god förmåga att kommunicera med såväl kollegor, omsorgstagare som andra professioner. Det är även viktigt att du ser helheten i verksamheten och har kännedom samt intresse av de mål vi arbetar efter. Du behöver behärska svenska språket väl i tal och skrift. Det är ett krav att du kan cykla samt har en grundläggande datorvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2017-02-15. Omfattning: Årsarbetstid. Varaktighet: 6 månader eller längre.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Jenny Gustafsson
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Johan Sjöberg
  • Enhetschef
  • 0470-439 31

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.