Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Avlösare enligt LSS inom omsorg funktionsnedsättning

Arbetet innebär att man tillfälligt tar över omvårdnaden av ett barn i dennes hem och närmiljö så att föräldrarna ges möjlighet till avlastning.
Avlösarens arbetsuppgifter är omvårdnad och vardagliga aktiviteter med barn som har en funktionsnedsättning.
Arbetstiderna kan variera men tyngdpunkten ligger på eftermiddagar och kvällar men även på helger.
För dig som redan har en tillsvidareanställning inom omsorgsförvaltningen finns möjlighet att utföra avlösningen inom ramen för din årsarbetstid.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning, pedagogisk utbildning eller liknande utbildning är meriterande men inget krav.

Du har en hög ansvarskänsla, är flexibel i ditt arbetssätt och van vid att kunna arbeta självständigt.
Du är professionell och ödmjuk i mötet med barn samt samarbetar och har en god kontakt med föräldrarna.
Tjänstgöringsgraden kan variera men ligger oftast på ca 20 timmar i månaden.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Timavlönad
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
  • Antal platser: 5

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Malin Kyander
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Karin Källström
  • Enhetschef
  • 0470-430 18

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-41568

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.