Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Kommunikationstekniker till Wexnet

Wexnet ansvarar för stadsnätet - det öppna fibernätet som idag finns i Växjö, Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Uppvidinge kommun. Vi söker dig som vill arbeta som kommunikationstekniker på Wexnet. Du kommer främst att arbeta med den dagliga driften av nätet. I tjänsten ingår även förvaltning av nätverksanslutningen, till exempel genom förebyggande eller avhjälpande underhåll samt utvecklingsarbete inom ansvarsområdet. Du sköter själv dokumentationen inom ditt område på ett noggrant och föredömligt sätt.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med ny teknik tillsammans med drivna och tekniskt nyfikna kollegor. Bredden i arbetsuppgifterna och oförutsägbarheten i hur dagen kommer att se ut bjuder på ett omväxlande och kul arbete. Trots tvära kast arbetar vi i en stabil och strukturerad miljö, med en ständig strävan att bli bättre. På Wexnet kan du växa i din roll och inom organisationen är karriärmöjligheterna stora. Vi månar om våra medarbetare och eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om switchteknik, routingteknik, brandväggar, TCP/IP, DHCP, DNS och Cisco IOS. Meriterande är certifiering inom Cisco CCNA och/eller CCNP och erfarenhet inom datakommunikation och Ciscos produkter/funktioner. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om trådlös överföring WLAN, Multicast, Linux och Windows.

Du är drivande, noggrann och har fallenhet för att skapa ordning och överblick i verksamheten. Du är ödmjuk och delar med dig av din kunskap till andra samt kan ta rodret när det behövs och är lätt att samarbeta med. Våra kunder är viktiga för oss och därför är det viktigt att du är artig i din kommunikation, visar respekt och får dem att känna sig väl omhändertagna. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Kunskap inom andra språk är meriterade.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

 • Mats Brynolf
 • Driftschef
 • 0470-77 51 17
 • Detta är en e-postadress
 • Malin Lundmark
 • Personalutvecklare
 • 0470-77 51 04
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Facklig företrädare nås genom vår växel
 • 0470-70 33 33

Mer om arbetsplatsen

Växjö Energi – en del av din vardag

Wexnet erbjuder bredband på flera orter i Kronobergs län och äger bredbandsinfrastruktur i de fyra kommunerna Växjö, Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö. I Wexnets öppna stadsnät råder fri konkurrens mellan leverantörerna och kunden väljer själv tjänsteleverantör utifrån önskemål och behov. Genom vår öppna fiberinfrastruktur skapas samhällsnytta för företag och hushåll. Wexnet är ett dotterbolag till Växjö Energi.

För mer information: http://www.wexnet.se