Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Behandlingsassistent till utrednings- och akutenheten

Som behandlingsassistent vid utrednings- och akutenheten arbetar du med motivations- och behandlingsarbete. Miljöterapi är en viktig del i arbetet. De person som är aktuella på enheten bor under utredningstiden i ett stödboende. Du arbetar i nära samarbete med övriga medarbetare samt andra myndigheter för att kunna erbjuda en helhetslösning för den enskilde.

Du kommer att arbeta enligt ett schema som inkluderar helg- och nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller är utbildad behandlingspedagog med examen från IKM samt har erfarenhet från missbruks- och behandlingsarbete. Du har god samarbetsförmåga och god förmåga att möta människor i utsatta situationer. Du är flexibel i arbetsmetoder och arbetssätt. Utbildning och erfarenhet av motiverande intervjuer (MI) är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

  • Hans Gabrielsson
  • Enhetschef
  • 0470-430 99

Fackliga företrädare

  • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över
6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, stöd till personer med funktionsnedsättning, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning.

Utrednings- och akutenheten vänder sig till personer från 20 år och uppåt med missbruks- och beroendeproblem, ibland med tillägg av andra funktionshinder/svårigheter. Här erbjuds ett stödboende i syfte att utreda vårdbehov, planera insatser eller för återhämtning. Enheten är också behjälplig i utredningsarbete på uppdrag av handläggare och i samspel med den enskilde.