Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Undersköterska till Birkagården

Birkagården är ett särskilt boende inom äldreomsorgen med 26 vårdplatser, varav 5 stycken av är tillfälliga placeringar för palliativ vård.

Arbetet på Birkagården innebär att ge våra omsorgstagare god vård och personlig omsorg. Genom ett gott bemötande och professionellt arbetssätt arbetar du utifrån uppdraget som kontaktman. I arbetet ingår det att ha en bra dialog med anhöriga, ett gott samarbete med kollegor och god förmåga att dokumentera enligt socialtjänstens riktlinjer via dator samt hantera delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en godkänd omvårdnadsutbildning och ett stort engagemang för att arbeta med äldre och svårt sjuka. Erfarenhet av äldrevård och arbete med svårt sjuka är en merit. Du ska vara lugn, trygg, lyhörd, stresstålig och stabil som person. Arbetet innebär även att ha förmåga att möta anhöriga till svårt sjuka som ofta finns i omsorgstagarens närhet. Du måste vara flexibel och kunna prioritera i svåra situationer. I arbetsuppgifterna ingår det att ha ett gott samarbete med kollegor, anhöriga och andra professioner.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Tillträde: Tillträde 2017-08-28 eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
  • Antal platser: 2

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Ida Petersson
  • Enhetschef
  • 0470-432 21

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsenVäxjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!