Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Enhetschef Kommunrehab

Kommunrehab är den avdelning i Omsorgsförvaltningen som ansvar för rehabilitering och hjälpmedelsförsörjning i hemsjukvården samt i kommunens särskilda boenden. I avdelningen ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter, flera specialiserade befattningar samt kommunens hjälpmedelscentral. Totalt är vi 68 medarbetare och en Avdelningschef.
Vi förstärker nu verksamheten med en enhetschef som tillsammans med avdelningschefen ska leda och utveckla vår verksamhet.
Som enhetschef ansvarar du för 30 arbetsterapeuter och fysioterapeuter med huvudsakligt uppdrag inom hemsjukvård/ordinärt boende. Uppdraget är ett förordnade på 3 eller 4 år och grundanställning blir som arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast
Som enhetschef är det din uppgift att utveckla, planera och leda verksamheten i linje med omsorgsnämndens uppsatta mål och gällande lagstiftning. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och kvalitet. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. Vi vill att ditt ledarskap ska stimulera till förnyelse, flexibilitet och kvalitetstänkande.
Som enhetschef i Kommunrehab har du gott stöd av din avdelningschef och specialistfunktioner såsom ekonomer och personalspecialister.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut eller legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut.
Du har utbildning inom ledarskap och erfarenhet inom rehabilitering
Du är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr vår verksamhet såsom Hälso- och sjukvårdslagen, arbetsrätt, offentlighet och sekretess. Du har lätt för att samarbeta och stor förmåga att leda, stödja, engagera och utveckla dina medarbetare.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap inom hälso- och sjukvård och/eller arbete inom rehabiliteringsområdet.
Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Ulf Gustafsson
 • Rehabchef
 • 0470-411 06

Fackliga företrädare

 • Siv Carlsson
 • FSA
 • 0470-437 89
 • Sara Rolfsson
 • LSR
 • 0470-439 90
 • 0766-21 69 90

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.