Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

HR-chef till omsorgsförvaltningen

Vi söker dig med gedigen HR-erfarenhet som vill fortsätta att utveckla omsorgsförvaltningen som en attraktiv arbetsgivare. För vår verksamhet är det av avgörande betydelse att attrahera, behålla, utveckla och engagera våra medarbetare och som chef för personalavdelningen har du en nyckelroll i detta arbete. Vi står inför ett betydande arbete av framtida försörjning av nya medarbetare där du kommer att ha en ledande visionär och strategisk roll i omsorgsförvaltningen. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till förvaltningschefen.

Vi erbjuder dig ett kvalificerat och varierat arbete där du tillsammans med dina sex medarbetare leder, driver och utvecklar det strategiska och långsiktiga personalarbetet inom förvaltningen. Du har god förmåga att organisera avdelningens arbete, delegera och tillvarata allas potential och på så sätt säkerställa tillgänglighet och en hög leverans av HR-stöd till verksamheten. Du motiverar och utvecklar de medarbetare som ingår i förvaltningens personalavdelning inom arbetsrätt, rekrytering, arbetstidsfrågor, rehabilitering och chefsstöd.

Tjänsten innebär samverkan och nätverkande, både inom och utanför förvaltningen och du kommer att företräda omsorgsförvaltningen i olika sammanhang. Din roll förutsätter tät kontakt och god samverkan med de fackliga organisationerna. Som HR-chef i omsorgsförvaltningen har du även en viktig roll i utvecklingen av HR-arbetet i Växjö kommun och tjänsten innebär ett nära samarbete med koncernens HR-chef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning inom HR-området samt flerårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete på såväl strategisk som operativ nivå. Chefserfarenhet samt erfarenhet av att leda och driva HR-processer är viktigt.

Du har förmåga att fånga upp verksamhetens behov och hitta kreativa lösningar för att effektivt bemöta dessa samtidigt som du säkerställer kvaliteten inom förvaltningen. Som ledare är du positiv, målinriktad och drivs av att åstadkomma förändringar på kort och lång sikt.

Samverkan och samarbete utgör en stor del av tjänsten, varför din kommunikativa förmåga är av yttersta vikt. Du bjuder in till delaktighet och kan motivera dina beslut på ett tydligt, professionellt och respektfullt sätt.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Ann-Christin Norlander
  • Förvaltningschef
  • 0470-43001

Fackliga företrädare

  • Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00