Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Boendestödjare till Hov Västregård

Hov Västregård är ett särskilt boende för personer med olika funktionsnedsättningar. Vi ger boendestöd och omvårdnadsinsatser till ca 30 omsorgstagare i huset. Boendestöd är ett socialt och pedagogiskt stöd i hemmet och närmiljön. Stöder bygger på delaktighet och utformas individuellt i en genomförandeplan. Arbetets syfte är att stärka den enskildes förmåga att leva ett självständigt liv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska och autism/neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och är van vid omvårdnadsarbete. Du är utbildad undersköterska, skötare, pedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig.

Arbetet kräver att du är lyhörd och ansvarstagande. Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa arbetssätt utifrån de behov som finns eller uppstår. Du måste kunna jobba självständigt och ta egna initiativ men också kunna samarbeta och jobba tillsammans med övriga i personalgruppen.

Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och lugn samt kan hantera utåtagerande personer. Du behöver vara stresstålig, social och positiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

  • Jeanette Rossling
  • Enhetschef
  • 0470-43975
  • 070-674 70 69

Fackliga företrädare

  • Fackliga företräderare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-41 000

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över
6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, stöd till personer med funktionsnedsättning, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning.