Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Underhållstekniker, mekanik

Vi söker dig som vill arbeta som underhållstekniker med mekaniskt underhåll hos oss på Växjö Energi, Kraft och värme. Kraft och värme ansvarar för den samlade affären för fjärrvärme, närvärme, fjärrkyla samt elproduktion, det vill säga hela värdekedjan från produktion och distribution till kund. Affärsområdet består av fem sektioner; Produktion, Anläggning, Yttre drift, Nät och Kund.

Tillsammans med sex andra medarbetare arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll på Sandviksverket och våra yttre produktionsanläggningar för närvärme och fjärrkyla.

Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt känna anläggningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk utbildning och erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete. Du gillar att lösa problem, är ordningsam och metodisk samt har lätt för att samarbeta med andra, såväl internt som externt. Du är ansvarstagande och har förmåga att planera, genomföra och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du behöver ha goda kunskaper i att reparera maskiner, svetsa både i svart och vitt material, hydraulik och maskinbearbetning. Erfarenhet av att arbeta inom process- eller energianläggningar är meriterande.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid. Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Antal platser: 1

Ansökan

Kontaktperson(er)

  • Göran Karlsson
  • Arbetsledare
  • 0470-775228

Fackliga företrädare

  • Facklig företrädare nås genom vår växel
  • 0470-70 33 33

Mer om arbetsplatsen

Växjö Energi – en del av din vardag

Växjö Energi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla i Växjö kommun. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Vi ligger ständigt i framkant med ny teknik och skapar utveckling genom att vara regionens självklara infrastrukturaktör. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar våra hängivna medarbetare prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder – idag och i framtiden.