Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Gymnasielärare i datorämnen till Teknikum

Som lärare på Teknikum kommer du att undervisa i dataämnen, främst inom nätverksteknik men även inom IT-och datasamordning, datorteknik, dator- och kommunikationsteknik samt installationsteknik på el- och energiprogrammet. I tjänsten ingår även arbete i ämnes- och programarbetslag samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter för lärare.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är behörig att undervisa i dataämnen, men även dig som idag kanske arbetar med undervisning inom datorteknik eller som nätverkstekniker/systemtekniker och är nyfiken på att testa på lärarrollen. Du har goda kunskaper om nätverk och nätverkskonfiguration, samt dator och datorkonfiguration i allmänhet. Du är en duktig pedagog, har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor. För tjänsten är det viktigast att du kan dina ämnen och att du är en tydlig pedagog. Du har också god samarbetsförmåga och ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, ledning och arbetskamrater

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 20170810. Omfattning på tjänsten är 75-100% beroende på erforderliga beslut. Tillsvidare el. visstid. Visstidsanställningen är t.o.m. 20 juni 2018
  • Antal platser: 2

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Magnus Nilsson
  • rektor
  • 0470-41175

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Teknikum tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Teknikum är en skola som präglas av engagemang och samarbete med branscher och samhälle. Skolan är en unik och levande mötesplats där elever och personal får goda möjligheter att nå sina mål. Skolan verkar aktivt för att skapa djup kunskap och förståelse för hur tekniken underlättar människors liv. Teknikum med cirka 700 elever och 100 anställda har en blandning av såväl högskoleförberedande program som yrkesprogram. Skolan tillhandahåller även flera introduktionsprogram. Du kan läsa mer om skolan genom att besöka www.teknikum.se.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/