Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Psykolog och PTP-psykolog till utbildningsförvaltningen

Vi söker nu skolpsykologer till utbildningsförvaltningen. Du kommer att ingå i områdesövergripande barn- och elevhälsoteam tillsammans med andra professioner såsom specialpedagoger och skolkuratorer. Arbetsuppgifterna riktar sig mot individ, grupp och organisation och innebär konsultation, handledning, metodutveckling och utbildningsinsatser till övrig personal. I arbetet ingår även psykologutredning av enskilda barn vid pedagogiska frågeställningar, och samverkan med både interna och externa aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg psykolog eller är PTP-psykolog. Handledning under PTP-perioden kommer att ges av legitimerad psykolog.
Du ska ha förmåga och tycka det är inspirerande att arbeta i team. Du har också den kunskap och erfarenhet som krävs för att ha en stödjande funktion och utgöra en resurs i arbetet med att ge personalen förutsättningar att fullfölja sina uppdrag. Erfarenhet av arbete i flerspråkiga områden och med nyanlända barn är en merit. Kunskap om lågaffektivt bemötande och kompensatoriskt förhållningssätt är också meriterande.

Du har ett hälsoorienterat förhållningssätt och god förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med lärare, övrig personal och externa aktörer. Du är engagerad, har en relationsskapande förmåga och ett professionellt bemötande. Förmåga att i det dagliga arbetet anpassa dig efter olika förutsättningar, prioritera och vara flexibel i en verksamhet som är i ständig rörelse är en förutsättning.

Arbetet kräver körkort och tillgång till bil.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: 20170501 eller enligt överenskommelse
 • Antal platser: 3

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Ann-Christin Nielsen
 • Områdeschef Norra området
 • 0470-437 21
 • Johanna Hellberg
 • leg psykolog
 • 0470-41577

Fackliga företrädare

 • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Utbildningsförvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 19 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/