Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Intresse för matematik fysik kemi biologi? Vi har utmaningen för dig!

Vi söker dig som tycker att matematik, kemi, fysik, teknik eller biologi är något av det roligaste som finns. Du vill dessutom att andra ska upptäcka tjusningen med dessa spännande ämnen och kan du väcka engagemanget hos ungdomar känner du dig extra nöjd.

Du kommer att undervisa i något eller några av ämnena matematik, kemi, fysik, teknik eller biologi i årskurs 7-9. Du kommer att ha stöd av legitimerade lärare så att du känner att du har förutsättningen för att göra ett bra jobb. Du är dessutom aktiv när det gäller planering och uppföljning av undervisningen.

I nuläget finns det vakanser både på skolor i Växjö tätort och i Växjö ytterområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ämneskunskaper i något eller några av ämnena matematik, kemi, biologi eller fysik på minst gymnsienivå med naturvetenskaplig/teknisk inriktning.

Du har förmågan att förmedla kunskap och anpassa ditt budskap så att elever i årskurs 7-9 har möjlighet till en god kunskapsutveckling och ett livslångt lärande. Du är en person som har lätt för att samarbeta, tycker om att tala inför andra, är lyhörd och kan ta ansvar.

Du kommer att bli tidsbegränsat anställd som lärare. Sysselsättningsgraden kan variera mellan 50-100% beroende på vilken undervisning som blir aktuell.

Vi arbetar med löpande rekrytering så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka gärna in din ansökan redan idag.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 10 augusti 2017
  • Antal platser: 3

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Avdelningen för personal- och kompetensförsörjning nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-41000

Fackliga företrädare

  • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Utbildningsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/