Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Omsorgsassistent till Minnesotavägen 28

Vi söker två omsorgsassistenter till Minnesotavägen 28 som består av 8 lägenheter som är bostäder med särskild service enligt LSS. En av tjänsterna är tillsvidare och en är ett längre vikariat.

Ditt arbete innebär att ge stöd till personer som har behov av en väl anpassad fysisk miljö samt omsorg, aktivering och stimulans både socialt och fysiskt. Verksamheten är särskilt riktad till äldre personer med utvecklingsstörning. Det finns möjlighet till aktivering och stimulans i gemensamma lokaler i syfte att behålla förmågor och för att få social gemenskap med andra.

Vår engagerade arbetsgrupp består av tretton omsorgsassistenter som är uppdelade i två arbetsteam. Vi har utvecklande teamträffar och arbetsplatsträffar, dokumenterar i journal och samarbetar för att skapa god livskvalitet. Vill du vara en del av detta så skicka din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

I arbetet ingår omvårdnadsarbete som kräver att du har godkänd utbildning som undersköterska eller omsorgsassistent.

Det är önskvärt att du har kunskap om olika begåvningsnivåer, autism, grav utvecklingsstörning och fysiska funktionshinder. Vana av somatik, vård i livets slut och epilepsi är meriterande. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, engagerad och har god samarbetsförmåga.

Du väljer själv din sysselsättningsgrad, schemalagd tid är 75 % och om du vill arbeta mer så finns möjlighet till en högre sysselsättningsgrad med del i bemanning. Arbetstiden varierar mellan dag- och kvällsturer samt två helger av fem.

Erfarenhetskrav: Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta med människor, meriterande är om du har kunskaper om utvecklingsstörning och fysiska funktionshinder.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 1 juni respektive 1 augusti 2017.
  • Antal platser: 2

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Jenny Gustafsson
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Britt-Marie Arvidsson
  • Enhetschef
  • 0470-439 84

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.