Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Braås hemvård söker undersköterskor

Gillar du tempoväxlingar? Braås hemvård söker nu en ny underbar undersköterska som gillar när den ena dagen inte är den andra lik och inspireras av att arbeta med människor! Våra arbetsdagar består av mestadels självständigt arbete då vi arbetar bilburet ute i landsbygden. Braås hemvårdsgrupp är en sammansvetsad arbetsgrupp som ställer upp för varandra.
Våra omsorgstagare har olika behov och arbetsuppgifterna är väldigt varierande såsom personlig omvårdnad, städ, tvätt, inköp, promenad, social samvaro, ledsagning m.m. Vi verkställer även hälso- och sjukvårdsuppgifter delegerade från sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du dokumenterar och läser i vårt journalsystem.
Det är bra om du har tillgång till bil då det är begränsade bussförbindelser till oss i Braås. Du har möjligheten att kunna bestämma din sysselsättningsgrad. Vi arbetar dag, kväll och helger efter ett rullande schema. Vi arbetar utefter årsarbetstidsavtalet.
Är du noggrann, initiativtagande och har en naturligt god hand med människor är du personen för oss.

Kvalifikationer

Vi önskar att du har tidigare erfarenhet ifrån andra arbeten inom vård och omsorg och det är önskvärt att du har en undersköterskeexamen. Det är ett krav att du har körkort. Tjänsten är tillsvidare. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
  • Antal platser: 3

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Malin Kyander
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Lisette Falegård Paredes
  • Enhetschef
  • 0470-79 65 83

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.