Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Personlig assistent

Vill Du göra skillnad för en annan människa och samtidigt ha ett meningsfullt arbete? Just nu söker vi personliga assistenter till en kvinna bosatt i centrala Växjö.
Som personlig assistent arbetar du i omsorgstagarens hem där du hjälper omsorgstagaren utifrån dennes individuella behov. Då arbetet utförs i omsorgstagarens hem, hjälper du som personlig assistent till med allt från personlig omvårdnad och hushållsarbete till hjälp med resor och andra aktiviteter. Du ingår i ett team tillsammans med andra personliga assistenter och har ett nära samarbete med andra professioner. Då arbetet till största del utförs enskilt förväntas du kunna arbeta självständigt. Vi söker assistenter för såväl dag/kväll som natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, trygg och har en god samarbetsförmåga. Då arbetet till största del sker enskilt behöver du vara trygg med att arbeta självständigt. Då du arbetar i omsorgstagarens hem behöver du vara ansvarsfull och samtidigt ha ett positivt förhållningssätt. Du har godkänd utbildning från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, kväll, helg eller natt. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Om du blir aktuell för tjänsten behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande så välkommen in med din ansökan idag!

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Tillträde: 1 april 2017 eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 6

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Malin Kyander
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Marie Karlsson
 • Enhetschef
 • 0470-439 05
 • Julia Fahlgren
 • Enhetschef
 • 0470-79 68 76

Fackliga företrädare

 • Kommunal Sydost
 • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.