Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Reparatörer till Växjöbostäder

Nu söker vi dig som vill jobba som reparatör. Du blir en del av vårt förvaltningsteam och du arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, tillsyn och ronderingar av våra fastigheter.
Du ser till att våra lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma och trygga att bo i. Rollen är social och serviceinriktad vilket innebär att du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. God service och trevligt bemötande ligger som grund för detta.
Vid behov deltar du på bostadsmöten, samrådsmöten och trygghetsvandringar och bidrar till ett aktivt miljöansvar inom området.

Kvalifikationer

Vi vill att du har flerårig erfarenhet av felavhjälpande reparationer inom fastighetsförvaltning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning helst inom fastighetsområdet eller kompetenser samt erfarenheter som bedöms som likvärdiga. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag.

Personliga egenskaper
Som person är du öppen och positiv och utbyter gärna erfarenheter och idéer med andra. Du är utåtriktad och kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet. Du tycker om att skapa trivsel och har en hög samarbetsförmåga. Du är målfokuserad och ekonomisk medveten. Du prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt för att nå goda resultat.
Som medarbetare på Växjöbostäder blir vår värdegrund VETA en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Antal platser: 3

Ansökan

Kontaktperson(er)

  • Fatmir Isa
  • Förvaltningschef
  • 0470-59 91 11
  • Detta är en e-postadress

Mer om arbetsplatsen

Växjöbostäder är ett kommunägt bostadsbolag. Vi har ca 8 900 lägenheter, varav 1 900 studentlägenheter och ca 42 000 kvm lokaler. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Läs mer på www.vaxjobostader.se

Vår vision är att bli Sveriges bästa hyresvärd!