Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Företagssköterska

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du är en sammanhållande länk mellan chefer, medarbetare, externa aktörer och HR. I ditt uppdrag som är rikt och omväxlande kommer du att delta i utbildningar och vara rådgivande inom arbetsmiljöområdet. Du analyserar och tar fram lösningar på individ- och gruppnivå i olika uppdrag och genomför lagstadgade medicinska undersökningar. Du deltar i det krisstöd vi erbjuder samt tar aktiv del i rehabiliteringsprocessen. I uppdraget ingår att kunna växla mellan både självständigt arbete och teamarbete.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand en företagssköterska med några års erfarenhet i yrket. Du har ett starkt intresse för arbetsmiljöfrågor och förebyggande arbete för att skapa hållbar arbetshälsa.

Du arbetar nära människor och ditt sätt att möta dem är viktigt. Både att kunna lyssna, men också att kunna förmedla hur olika insatser ska gå till och vad de innebär. Vana från att möta och utbilda grupper är ett plus.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning och hantering av inkomna ansökningar.

Har du inte möjlighet att söka digitalt skicka din ansökan till:
Berit Nodmar, Personalkontoret,
Box 1222, 351 12 VÄXJÖ

Kontaktperson(er)

 • Lena Björkqvist
 • HR-chef
 • 0470-796029
 • 072-885 72 45
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med ca 7 000 anställda fördelade på 600 arbetsplatser och 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vår uppgift är att leverera god grundservice och kundnytta som skapar värde för de vi är till för, våra kommuninvånare, företagare och kunder.

Tillsammans skapar vi en attraktiv kommun där man vill bo, utvecklas och driva företag. Som anställd i Växjö kommunkoncern tar du tillvara på individers olikheter, möter medarbetare och invånare med respekt och jobbar för att skapa en hållbar framtid.

Kommunhälsan erbjuder företagshälsovård för de anställda i Växjö kommun. Företagshälsovårdens roll är att vara en oberoende, professionell resurs för stöd till anställda och chefer inom arbetsmiljö, rehabilitering och förebyggande hälsoarbete.