Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Lillestadskolan

Fritidspedagogtjänsten är placerad på fritidshemmet för årskurs 1-3. Du kommer företrädesvis att arbeta på eftermiddagstid på fritids men en del av din arbetstid blir förlagd i skolan. Du har tre kollegor på fritids och ingår i arbetslaget förskoleklass/fritids.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare med inriktning fritidshemmet alternativt dig som är utbildad fritidspedagog.

Vi söker en positiv, initiativrik person som brinner för att arbeta och utveckla vår fritidsverksamhet i samarbete med personalen och våra härliga barn! Flexibilitet, öppenhet och ett intresse av att arbeta med människor är egenskaper som vi värdesätter. Du har dessutom en god samarbetsförmåga och en inkluderande elevsyn.

Vi satsar extra på rörelse och ser gärna att du har tidigare erfarenhet, via arbete eller privat, av sportaktiviteter eller har ett intresse av att utveckla vår verksamhet inom detta område tillsammans med oss!

Tidigare erfarenhet av arbete i skolan, inom fritidshem eller andra relaterade verksamheter, t.ex. förskoleklass är ett krav.

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning med eventuell möjlighet till förlängning.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde 20170316.
 • Tidsbegränsat till: 2017-12-31
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Björn Davidsson
 • Rektor
 • 0470-418 47

Fackliga företrädare

 • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Lillestadskolan tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 16 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Lillestadskolan är en F-6-skola belägen på Norr, nära Växjö centrum, men också med fina naturytor och ett stenkast från Fyllerydskogen. Skolan byggs till och renoveras till och med maj 2017, men redan nu har vi ett nybyggt tillagningskök och bibliotek. Vår målsättning är att ge eleverna trygghet i en positiv arbetsmiljö, goda ämneskunskaper och en bibehållen lust att lära

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/