Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Kommunvägledare med systemansvar

På kontaktcenter, årets arbetsplats 2016, svarar vi på frågor från kommunens invånare, besökare, företagare och organisationer som kommer in via telefon, e-post, e-tjänst, sociala medier eller besök. Då en av våra medarbetare är på väg mot nya utmaningar letar vi nu efter ny stjärna.

Som systemansvarig arbetar du i huvudsak med avdelningens system Flexite BPMS, Trio Enterprise och Momentum PM Marknadssystem. Det innebär att du ansvarar för att systemen utvecklas och uppdateras utifrån verksamhetens behov med digitalisering i fokus. I uppdraget ligger också ett utbildningsansvar. Tillsammans med kollegor ska du säkerställa kompetensen om systemen på kontaktcenter, förvaltningar och bolag samt underhålla dokumentationen av systemens instruktioner.

Kontaktcenter är i ständig förändring där rutiner och processer ändras kontinuerligt. Det innebär att du deltar i hela processen från det att någon tar kontakt med Växjö kommun till avslutad kontakt.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ska du vara serviceinriktad och tycka om att arbeta med andra. Du är en problemlösare gärna med en analytisk ådra som lätt ser vad som ska göras och varför. Därtill har du en god förmåga att prioritera. Du är en vass IT- användare som brinner för att utveckla bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass.

Kommunikation är viktigt i rollen, vilket kräver att du är tydlig och pedagogisk och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. För oss är det också viktigt att du tycker om att jobba mot uppsatta mål då vi arbetar med måluppföljning på både grupp- och individnivå.

Du har gärna akademisk utbildning eller som lägst fullgjord gymnasieutbildning.
Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vikariat för studieledig 1 år med möjlighet till förlängning.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering och bedömning av inkomna ansökningar.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt, skicka din ansökan till
Växjö kommun
Personalkontoret
Berit Nodmar
Box 1222
351 12 Växjö

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Kontaktperson(er)

 • Anna Johansson
 • kontaktcenterchef
 • 0470-414 03
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00