Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Engagerade undersköterskor till Bemanningspoolen

Är det dags för en utmaning? Vi behöver bli fler poolare och söker nu 1 tillsvidareanställd och två vikarier för föräldraledighet. När du jobbar i Bemanningspoolen så har du stor frihet att själv planera ditt schema men också ansvar för att få in de timmarna du behöver. Du kommer att få många arbetsplatser och många kollegor. En del träffar du ofta, andra sällan. Du måste vara trygg i dig själv och i dina arbetsuppgifter. Du behöver vara lite tuff men behöver samtidigt kunna smälta in och anpassa dig efter olika förutsättningar.
Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen mot hemvård och särskilt boende. Eftersom du kommer att arbeta i en poolorganisation så kommer du ha flera olika arbetsplatser. Du lägger ditt schema själv och måste kunna arbeta självständigt.
Låter det som att det skulle passa Dig? Jag ser fram emot Din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker sig som har godkänd utbildning från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Arbetet kräver en stor flexibilitet och att kunna jobba självständigt. Det ställs krav på att själv finna den information man behöver för att kunna utföra arbetet. I arbetet träffar man många olika omsorgstagare och personal eftersom man jobbar i en poolorganisation. Därför är det viktigt med professionellt bemötande mot både omsorgstagare och kollegor då man bör ”smälta in” i arbetsgrupperna och inte föra vidare information från andra arbetsplatser.
Du lägger ut din tillgänglighet i TimePool och blir bokad efter enheternas behov. Det kan bli bokningar och ombokningar med kort varsel och det är viktigt att du är bekväm med det. Du måste kunna cykla och ha körkort, tillgång till bil underlättar.
Intresse av schemaläggning är en fördel då du själv ser till att du följer de rutiner och rekommendationer vi har när du planerar ditt schema. Du kommer använda dator/telefon mycket i samband med PS, Procapita, TimeCarePool, SMS och mejl. Därför är det av vikt att detta intresserar dig och att du kan tala och skriva bra svenska.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Antal platser: 3

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Malin Kyander
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Madelaine Tedborg
  • Enhetschef
  • 0470-796847

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.