Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Modersmålslärare/ studiehandledare arabiska till Lammhult skola

Vi befinner oss i ett i utvecklingsskede där vi arbetar intensivt med språkutveckling i alla ämnen. Vi behöver nu förstärka vår organisation med ytterligare en modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska. Vi arbetar med ett inkluderande arbetssätt så du kommer att hjälpa våra elever med annat modersmål än svenska, i nationell klass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som behärskar arabiska och som har läst svenska på gymnasienivå.

Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för elevens behov av hjälp. Det är meriterande om du har arbetat inom skola tidigare eller om du har goda ämneskunskaper inom något av grundskolans ämnen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Tillträde: Tillträde 20170810 eller enligt överenskommelse. Omfattning: 70-100 procent. Tidsbegränsad anställning minst sex månader.
 • Antal platser: 1

Ansökan

OBS: Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Anna-Karin Höjer
 • Rektor Lammhults skola
 • 0472-26 83 05
 • Olof Westeson
 • Biträdande rektor
 • 0472-26 83 03

Fackliga företrädare

 • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever från att de är 1 år till att de är 20 år. Vi ansvarar för cirka 19000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga
19–20-åringar.

Utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Hos oss finns både den lilla och den stora förskolan och skolan, och förskolan och skolan på landet och i staden. Vi har verksamheter med olika inriktning såsom Reggio Emilia, musik eller IB.

Lammhults skola tillhör utbildningsförvaltningen och är en mångkulturell F - 9-skola med möjlighet till mycket utomhuspedagogik. Skolan har cirka 440 elever. Vi möter dagens barn och unga - nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på! För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fokus på varje individ och deras skiftande behov.

Skolan har länge varit digitaliserad där elever från åk 4-9 arbetar med en till en. Vi använder de digitala plattformarna google classroom och IST-lärande.

Många elever på vår skola har annat modersmål än svenska och därför samarbetar vi tillsammans med Linnéuniversitetet för att utveckla alla pedagogers kunskaper i språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. För att lyckas med uppgiften att möta upp alla elever arbetar flera språkstödjare i de olika arbetslagen.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Forskola--skola/