Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Undersköterska till Sörgården

Sörgården är ett särskilt boende som sedan 2017-06-01 drivs på intraprenad. Sörgården består av fyra avdelningar som bedriver äldreomsorg. En av avdelningarna är inriktad på demens och på två av våra avdelningar har vi även två stycken korttidsplatser.

Eftersom vi driver verksamheten på intraprenad innebär det att du som medarbetare har stor insyn i verksamheten och är med och fattar beslut i olika frågor. Som medarbetare måste det finnas ett stort intresse i det dagliga arbetet samt ett driv till att utveckla verksamheten framåt. Vi har ledningsmöten var sjätte vecka där representant från olika avdelningar och professioner finns representerade. I detta forum tas viktiga frågor upp och det är även i detta forum många beslut fattas.

På Sörgården arbetar vi mycket tillsammans i team med olika professioner och vi önskar en medarbetare som vill vara aktiv i vårt teamarbete. På Sörgården nischar vi oss genom vår inriktning mot aktiviteter för våra omsorgstagare samt ett salutogent arbetssätt.

Vill du vara en del av vårt team? Är du driftig och vill vara med och utveckla verksamheten framåt? Då ska du söka denna tjänst!

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare som är utbildad undersköterska. Du bör ha stort intresse för det dagliga arbetet samt ett driv till att utveckla verksamheten framåt. Du ska inte vara främmande för att ha ansvarsområden samt vara nyfiken på att lära dig nya områden inom arbetet.

Tjänsterna är tillsvidare och innebär dag,- kväll,- samt helgarbete. Du anställs på månadslön och vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Tillträde: Tillträde 1 oktober 2017 eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 3

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Suzanne Madar-Örkenrud
  • Enhetschef
  • 0708-93 01 54

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsenVäxjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!