Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Distriktssköterska och sjuksköterskor

Är du legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och tycker om att arbeta självständigt? Vill du ingå i ett team med goda kollegor och är bra på att handleda andra i omvårdnadsarbetet? Då ska du söka arbete hos oss! Vi är idag ca 130 sjuksköterskor på omsorgsförvaltningens avdelning för sjuksköterskor och vi behöver fler medarbetare.

Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården Väster i Växjö. Som sjuksköterska inom hemsjukvården Väster så har du möjlighet att gå eller cykla till en del av dina patienter.

Vi söker också två sjuksköterskor till Hagalunds särskilda boende. Tjänsterna är vikariat för föräldraledighet men du erbjuds en tillsvidareanställning i omsorgsförvaltningen.

Oavsett om du är intresserad av Väster eller Hagalund så ingår PAS ansvar, teamträffar, bedömningar och dokumentation av hälso- och sjukvårdsfrågor i dina arbetsuppgifter. Du kommer att delegera och handleda personal och vi ser dig som medicinsk arbetsledare till omvårdnadspersonalen.

Du kommer också att vara en viktig del i samarbetet med anhöriga, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare, enhetschef och externa kontakter såsom regionen, privata vårdgivare och läkare.

I arbetet ingår var 6:e helg i ett helgsamarbete med koordinator.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Som person är du bra på att ta egna beslut, samt stresstålig och positiv i ditt bemötande.

Körkort är ett krav, liksom goda datorkunskaper och att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Louise Bertilsson
 • Avdelningschef
 • 0470-79 67 68, mobil 0702-83 50 88

Fackliga företrädare

 • Aksel Rosén
 • Vårdförbundet
 • 0733-68 71 03

Mer om arbetsplatsenVäxjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!