Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Pilbäckskola söker lärare till årskurs 4-6

Vi söker nu en lärare som kommer att vara en av klasslärarna och ingå i arbetslaget för årskurs 4-6, och undervisa elever i dessa årskurser.

På Pilbäckskolan arbetar personalen i arbetslag där lärare med olika utbildning och kompetens ingår. Samarbetet mellan arbetslag och lärare gör att lärarna ser och möter eleverna i olika situationer och på så sätt får ett helhetsperspektiv kring eleven. All personal har ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i årskurs 4-6.

Du är väl insatt i skolans styrdokument, Lgr 11, och kan omsätta dem i praktiken. Du arbetar på ett medvetet sätt för att stimulera och väcka elevernas nyfikenhet och lust att lära och lyfta fram deras olika förmågor. Egenskaper som vi värdesätter är samarbetsförmåga, flexibilitet och initiativförmåga. Vi värdesätter också att du är social och har lätt för att skapa relationer till föräldrar och kollegor. Du ska även vara intresserad av att driva skolutveckling med kollegor och rektor.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 10 augusti eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Agneta Johansson
  • Rektor Pilbäckskolan
  • 0470–418 08

Fackliga företrädare

  • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever från att de är 1 år till att de är 20 år. Vi ansvarar för cirka 19000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga
19–20-åringar.

Utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Hos oss finns både den lilla och den stora förskolan och skolan, och förskolan och skolan på landet och i staden. Vi har verksamheter med olika inriktning så som Reggio Emilia, musik eller IB.

Pilbäckskolan har cirka 410 elever och är belägen nära Växjö centrum men ändå omgiven av skog och lummig grönska. På skolan samarbetar förskoleklass, grundskola och fritidshem i ett helhetsperspektiv. Eleverna är fördelade på 16 klasser från förskoleklass till årskurs 6, och skolan är organiserad i två arbetsenheter F-6. Inom varje arbetsenhet finns två arbetslag, F-3 och 4-6. Arbetslagen är basen i verksamheten där det direkta arbetet med eleverna planeras.

Pilbäckskolan är en skola där elever känner lust att lära, har goda kunskaper och bryr sig om varandra. En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och sammanhang. Skolan ska stimulera elevernas kreativitet, nyfikenhet och självförtroende samt vilja till att pröva egna idéer och lösa problem. Eleverna ska få möjlighet att ta initiativ och ansvar samt utveckla sin förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Pilbäckskolans vision är: Eleverna känner trygghet och har lust att lära tillsammans med andra och till nytta för andra. Elevernas kreativitet, engagemang och nyfikenhet utvecklas kontinuerligt inom ramen för skoldagen och fritidshemmet.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/