Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Medarbetare till Araby Park Arena

Som medarbetare inom Araby Park Arena ingår att arbeta på grupp- och individnivå för att motverka utanförskap och social oro men också att skapa trygga relationer till ungdomar för att ge möjligheter till motivation och förändring.
Arbetstiden är förlagd till såväl dagtid, kvällstid som helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en examen från IKM, Sport management, beteendevetenskapligt program alternativt pågående universitetsutbildning eller fritidsledarutbildning. Erfarenhet från arbete med ungdomar är ett krav och det är meriterande om du har relations- och kulturbaserad kunskap.

Du är flexibel, stresstålig, har social kompetens och ett pedagogiskt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde snarast Anställning kan avse både tillsvidareanställning och visstidsanställning och omfatta heltid alternativt deltid. Tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

 • Peter Estling, områdeschef
 • 0470-430 64
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Ulf Elm, Vision
 • 0470-415 64
 • Detta är en e-postadress

Mer om arbetsplatsen

Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, socialpsykiatri, budget- och skuldrådgivning, konsumentrådgivning samt alkoholhandläggning.

Avdelningen Arbete och lärande – avdelningen för full sysselsättning, har cirka 200 medarbetare och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där arbetsmarknads-, utbildnings- och integrationsfrågor möts och hanteras.
Inom enheten Mötesplatser och områdesbaserat arbete ingår Araby Park Arena. Enheten ansvarar för mötesplatsen medan Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för aktiviteter, skötsel och drift av lokalerna. Även Utbildningsförvaltningen är involverad i arbetet runt Araby Park Arena.